HAKKIMIZDA

Hidro42

KONYA’DAN TÜM TÜRKİYE’YE SINIRSIZ HİZMET..

2018′te Hidrolik pazarında faaliyete geçen firmamız, hidrolik alanında hortum, rakor ve pnomatik üretmeye ve satışına başlamıştır. Bu alanda sektördeki standart parçaların yanı sıra özel parçaları da üreterek müşterileriyle uzun vadeli bir iş ortaklığı kurmuştur.

Hidro42 Mevcut teknolojisiyle Hortum, Rakor, ve Pnomatik imalat sürecini hızlı, kaliteli ve güvenilir kılan Uzman kadrosuyla Konya’da sektörün dinamiği olmuştur. Amacımız üretimimizi ve ürün yelpazemizi korumak değil her geçen gün artırmaktır.

Hidro42 Ürün yelpazemizi tüketicinin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlayan ve sürekli yeni tespitlerle ürün gamımızı geliştiren bir ekibiz. Bütün ürünlerimizin stoklarını depolarımızda yapabilmekte ve ürünlerimizi büyük araç filomuz ile tüm illerimize hızlı ve güvenli ayrıca minimum bekletme süresiyle ulaştırmaktayız. Türkiye genelinde 4 kişiden oluşan profesyonel pazarlama ekibimizle müşterilerimizin sipariş, istek, beklenti ve sorunlarını büyük itinayla tespit etmekte, bir problem varsa hemen çözümlemekte ve ürün temini bazında süreklilik sağlamaktayız. Kaliteli, güvenilir ve sorumluluk sahibi şirket bilincimizle çalışmalarımızı sürdürmekte ve bu prensibi gelecek kuşaklarımıza da aşılamaktayız.


 


Mevcut teknolojisiyle Hortum, Rakor, ve Pnomatik imalat sürecini hızlı, kaliteli ve güvenilir kılan Uzman kadrosuyla Konya’da sektörün dinamiği olmuştur. Amacımız üretimimizi ve ürün yelpazemizi korumak değil her geçen gün artırmaktır.

DEVAMI

İLETİŞİM
  • Fevzi Çakmak Mh. Özlem Cd.

  • No:24 Karatay/KONYA